torsdag 14 oktober 2010

Ett skåp till...

Jag ledsnade på att vår elektronik blev så dammig, och vi började leta ett bra skåp till dem. Hittade inget vettigt på det stora möbelvaruhuset, men däremot en trevlig skänk för 300 kronor på soptippens möbelloppis. Vi hade dessutom sån tur att det precis fick plats i bilen! Hade jag haft en mer shabby chic-stil så hade jag nog målat det vitt, men nu har jag inte det och dessutom matchar det chiffonjen fint som det är.

Ett hyllplan för musik och ett för film... DVD-filmerna står bakom mina cd-lådor.
I lilla skåpdelen bor ännu mer musik och filmer, samt mina rökelser.

För ventilationens skull, och för att kunna dra sladdar på ett snyggt sätt, så borrade mannen några hål i baksidan med hjälp av en sån borr som man använder för stora hål. Man märker verkligen hur mycket rejälare man gjorde möbler förr, det var bara att borra på. Hade det varit en IKEA-möbel hade nog hela baksidan följt med.

2 kommentarer:

  1. Jättefint skåp! Mycket bättre än nutida massproducerade möbler. Har en kompis som fick tag på ett snarlikt skåp, inte lika brett. Hon målade det vitt för det passade bättre hemma hos henne och attan vad snyggt det blev! Jag gillar den här typen av möbler väldigt mycket. Ibland har man turen att hitta dem o bra skick och då behöver man ju inte måla alls :)

    /Linda

    SvaraRadera
  2. Vi får se vad som händer i framtiden.. det är mycket möjligt att det blir vitt nån gång =) Men det var lite kul när vi hittade det, både D och jag tvärnitade och sa samtidigt: det ska vi ha! Mamma har ett liknande som är ärvt från gammelmormor, men det gick mer åt grönt så nu är det vitmålat och så fint

    SvaraRadera