måndag 18 juni 2012

Tänkvärt

Jag känner att det är dags att på allvar ta tag i mitt bloggande igen (på ett sätt som naturligtvis inte stressar mig), jag har en massa inlägg i huvudet som vill ut, både till denna blogg och till min SCA-blogg. Läste den underbara Lady Dahmers råd, och förhoppningsvis kommer ni att märka skillnad framöver!

Mitt mål med bloggarna har aldrig varit att få många läsare, utan det är ett sätt för mig att fånga upp och mata min egen kreativitet, samt med SCA-bloggen har ett ställe att referera till när jag försöker förklara hur jag gjort saker och ting.

Hur resonerar ni?

2 kommentarer:

 1. jojo jag vill påstå att jag gjorde allt det där förutom att jag fick gå tillbaka och fixa stavfel.(dyslexi) Mina punkter och lååååååånga ord det är jag, det är mitt sätt att uttrycka mig på. Så personligen så skiter jag just nu i vilket jag bara kör på som JAG vill och bryr mig inte om ANDRAS åsikter längre.
  Men det ska bli spännande att se din förändring, jag gillar bloggar som det händer mängder på varje dag men det är ju jag de. Fin bild med ljusen och det är alltid lika trevligt när man upptäcker en vacker blomma bakom en gardin i tid så man hinner att njuta av den;) Kram

  SvaraRadera
 2. jo, vi ska ju alla göra på vårt sätt, det är ju det som gör en blogg unik! =)

  I mitt fall blir det aldrig fler uppdateringar om dagen, en eller max två i sällsynta fall är vad jag klarar av m jag inte ska bli stressad.. på den här bloggen, den andra kan det bli fler på, men då är det för att jag fotar varje steg i processen när jag syr (för att kunna visa lättare, inom medeltidande så lär vi till stor del av varandra då det skiljer sig en hel del från konventionell sömnad), men då blir ju textmassan mindre.

  Ljusstakarna var, tillsamman med en hel hög med böcker, söndagens Hamsta fynd, så klart ;-)

  SvaraRadera