söndag 19 september 2010

Snabbpyssel

Köpte två billiga cardigans på H&M, kändes lite tråkigt att vara som alla andra så jag bestämde mig för att byta knappar på dem.
Har två brukar fulla med knappar, den vänstra är ärvd efter min gammelmormor och den högra efter farmor. Det svåra är bara att hitta tillräckligt många som liknar varann, och att välja!
Jag valdes i slutänden glasknappar i blomform till den grå, den beiga fick snäckskalsknappar men eftersom jag inte hade tillräckligt många likadana fick de bli olika.

Totaltiden för projektet blev kanske två timmar, men då tog det mest tid att gå igenom samlingarna. Är man ovan att pyssla är detta ett superlätt projekt, eftersom man sprättar bort de gamla behöver man inte ens mäta nånting.

7 kommentarer:

 1. Knappar är ju ett bra och enkelt förändringspyssel!

  SvaraRadera
 2. superfint! så himla enkelt att göra något eget=)

  SvaraRadera
 3. Tack så hemskt mycket för berömmet! Nu har jag loppisfyndat knappar och ska byta på en kofta till, ett enkelt sätt att göra tråkiga kedjekläder till sina!

  SvaraRadera
 4. Vilken jättebra idé. Att förändra ett plagg med så enkla medel. Sedan måste det vara extra roligt att ha dessa gamla knappar från tidigare generationer.

  SvaraRadera
 5. JA, det här pysslet är en höjdare! Instämmer med föregående talare! Enkelt, fiffigt och effektfullt!

  Hälsningar fr Maja

  SvaraRadera
 6. Enkelt sätt att göra något mer personligt! Supertips!

  SvaraRadera