onsdag 11 januari 2012

Sorteringsmani

Allt utrensande och säljande av prylar har lett till att jag är i sorteringstagen på allvar. När vi köpte garderobssystemet så råkade vi köpa fler konsoller än vi skulle ha (för vi hade räknat på ELFAs system och där ingick inte konsoller till draglådorna, men det gjorde de till Lundgrens). Som brukligt numera så fick vi inga pengar tillbaka utan tillgodokvitto, och det var ju lika bra att göra slut på det med en gång. Dels köpte vi några delar till som vi behövde till garderoben, och så hittade vi dessa billiga förvaringslådor.
I den ena är alla vanliga trådrullar sorterade, både polyester och bomull, jag har åtminstone försökt sortera dem efter färg!
I den andra är vårt sy- och knapphålssilke sorterat, i det just nu tomma facket ska mer silke i form av lite större rullar med brodersilke ligga, så snart Mannen vågar lägga det där...

3 kommentarer:

 1. Så väldigt praktiskt. Det verkar som om sorteringens och rensningens vindar sveper över bloggarna nu, som om våren vore här...
  Jag älskar att sortera färgvis. Har två stora broderi-ringar fyllda med broderigarn som är uppträdda färgvis. Man blir glad bara av att se färgprakten.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Det ser nästan utrsom en palett med färger,)

  SvaraRadera
 3. jo, det är lite meningen, inte bara att man ska hitta det man söker utan också inspireras att använda dem =)

  SvaraRadera