lördag 31 mars 2012

Nämen.. en till!

Lampfoten jag hade spanat in på Hamsta Loppis sen i julas var naturligtvis såld idag (den var kvar sist vi var där då den röda fick följa med hem), så då blev jag ju tvungen att tänka om. Först tänkte jag köpa e som var lik den jag spanat in, men lägre, men då den ska stå bredvid tvn så krävs det lite höjd. I slutänden blev det en marmorfot till! Utan skärm dock, så vi köpte en billig IKEAskärm, får se hur det funkar, men blir det fel så kan man ju alltid hitta nåt annat. Nu är marmorfoten tvättad med tandborste, elen bortplockad och ska ersättas innan den ställs på plats.

måndag 26 mars 2012

Ibland bara funkar det..

Jag flyttade runt saker häromveckan och fick bland annat en orkidé över, den och flaskorna hamnde vid tvn och det funkar hur bra som helst! Det är nyttigt att flytta runt sina saker ibland, ett alldeles gratis sätt att få hemmet att kännas nytt.

fredag 23 mars 2012

torsdag 22 mars 2012

Vinst!

Jag har tur i Facebook-utlottningar just nu, häromdagen vann jag detta underbara läppcerat (som dessutom är helt no'poo!) från Body Bazar , underbar vardagslyx för en fattig sjukskriven som mig!

onsdag 21 mars 2012

Ny lampa

Den rosa lampan har fått sällskap av en röd, spanade in den röda på en bild hos Kreativa konstigheter strax efter jul och var rätt säker på att den inte skulle finnas kvar på Hamsta Loppis när vi väl hade råd. I lördags gav vi oss ut på jakt efter en helt annan sak (present så den visar jag sen) och "min" lampa fanns kvar!
Lampfötterna är identiska, men i olika storlek och lite olika i mönstret eftersom de är av marmor. När vi köpte den nya så var foten nästan helt grå (kanske därför den blivit osåld?), men fram med diskmedlet och tandborsten och sen var den delvis skinande vit igen.
Eftersom rött är accentfärgen i vardagsrummet så fick den naturligtvis stå i det fönstret (och ja, vi behöver putsa fönstren, men det får vänta tills de sopat gatan utanför).. frågan är nu bara var den rosa ska stå? Har flyttat runt den ett flertal gånger, just nu står den i köksfönstret men jag tror att jag ska prova flytta den till sovrummet nu.